Tajni detalji Klunijeve svadbe (foto)
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Saznajte

Tajni detalji Klunijeve svadbe (foto)

Džordž Kluni (53) i Amal Alamudin (36) sami su napisali zavjete koje su jedno drugom izgovorili na romantičnom vjenčanju u Veneciji.

Potrudili su se da se njihovi gosti osjećaju dobrodošlo i komforno.

Gostima su napisali: "Oboma nam je drago što ste ovdje. Prešli ste dug put, pa ćemo se potruditi da bude vrijedno truda. Hvala vam što ste ovdje. To nam mnogo znači."

Kluni se našalio i da će se svi iskrasti iz Venecije danas tokom dana, "prije nego što stigne račun".

Inače, gosti su veče proveli slaveći sa stilom - pokraj vode sa magičnim osvjetljenjem.

Džordž Kluni i Amal Alamudin

Dok je sunce zalazilo svečanost je kulminirala u hotelu sa sedam zvjezdica - gužva se stvarala oko Klunija, podržavajući ga i bodreći ga dok je blistao u Armani odijelu.

Fotografije kontrolišu Klunijevi ljudi

Sve fotografije koje su napravili odobreni fotografi, naći će se u zajedničkoj bazi kojoj mogu da pristupe Klunijevi ljudi. Stoga, ako iko pokuša da proda te fotografije, lako će se otkriti ko je.

Prema izvorima, tokom ceremonije gosti su mogli da uživaju u šampanjcu kao i u kanapeima sa palentom i divljim pečurkama i pršutom i smokvama.

Specijalitete je gostima spremao kuvar Rikardo de Pra, a gosti su nakon ceremonije uživali u pet vrsta jela među kojima su bili jastog i brancin sa rižotom. Goste je zabavljao gudački orkestar.


Šarmantan kao i uvijek, Kluni nije klonuo duhom ni sada, te je sve vrijeme doskočicama zabavljao goste, dok su skupa čekali njegovu buduću suprugu.

Ipak, jednu stvar nije mogao da sakrije - a to je oduševljenje - sa osmjehom od uha do uha prošao je putem ka mladi kroz Veliki kanal.

Tokom 15-minutnog putovanja ka Cipriani hotelu, društvo mu je pravio otac Nik.

Džordž Kluni i Amal Alamudin

Na recepciji ga je dočekalo oko 90 gostiju, među kojima su osim članova porodica, bile i brojne poznate ličnosti: Bono, pjevač grupe U2, glumac Met Dejmon sa svojom suprugom Lusijanom, Džon Krasinski i Emili Blant, Bil Marej, urednica Voga Ana Vintur i mnogo drugih.


Gosti su počeli da pristižu taksi čamcima oko 18.30 sati, a među prvima stigao je Met Dejmon.
Jedan za drugim pristizali su i drugi gosti istim putem, a posljednji je došao Kluni nešto prije 19 sati.

Prsten na ruci Amal dan posle venčanja

U međuvremenu, stotine lokalaca su se poređali na ulicama i alejama duž kanala pozdravljajući Klunija koji je otpozdravljao okupljenima.

Dan prije vjenčanja, vjerenica Klunija boravila je u hotelu pripremajući se za veliki dan, dok je Kluni lutao okolo sa svojim kumom, Rendijem Herberom i njegovom suprugom Sindi Kraford.

Kako je otkrio izvor, Amalin otac poslije svega izavio je da je sada vrijeme za unuke.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.