Mirka: Vujadinu ne smeta kada ljubim drugog!
Mirka i Vujadin

Jasno mu je

Mirka: Vujadinu ne smeta kada ljubim drugog!

Fudbaler nije štedio aplauze dok je njegova trudna draga na sceni Akademije 28 razmjenjivala nježnosti s kolegom u predstavi „Pazi s kime spavaš“.

Iako je u poodmakloj trudnoći, Mirka Vasiljević se odlično snašla na beogradskoj premijeri predstave, u kojoj ima glavnu ulogu. Glumica ističe da je veoma srećna što ju je cijela porodica podržala na premijeri, kao i nevjenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić. Objasnila nam je kako je on reagovao kada se poljubila s kolegom.
- Vujadin je znao da sam glumica i kada smo se upoznali, tako da mu nisu čudne situacije kada me vidi na sceni sa drugim muškarcem. Mislim da sam sada dovoljno zrela za neke romantičnije uloge s partnerima, ali sve dok je to u granicama dobrog ukusa. Vujadin se, kao i drugi fudbaleri, na utakmicama skida nakon proslavljanja gola i naravno da mi to ne smeta. Sve je to dio posla - kaže Mirka za „Blic“ i dodaje kako ona i Vujadin imaju stabilnu vezu i da jedva čekaju rođenje trećeg djeteta.

(blic)
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.