Keli Bruk:
Keli Bruk

Raskinula vjeridbu

Keli Bruk: "Ništa od toga mi neće nedostajati"

Dva dana nakon što je sa ostatkom svijeta podijelila novost o raskidu vjeridbe, model Keli Bruk je viđena vidno raspoložena.

Strani mediji su se raspisali o tome da Keli očigledno nije previše povrijeđena što je raskinula sa Dejvidom Mekintošem. 

Štaviše, Keli je zahvalna što je Sara Harper otkrila da je Dejvid vara s njom. 

“Pošto ne zna ni da kuva ništa mi od toga neće nedostajati. Obje zaslužujemo bolje. Iskoristio je i mene i tebe”, napisala je Keli. 

Navodno je Keli rekla Sari da je Dejvid “okrutan i zloban”. 

“Davno sam se odljubila. On je nesiguran muškarac koji se nikad prema ženi neće ponašati kako treba”, dodala je Keli. 

Ona je raskid vjerdibe objavila istog dana kada je Dejvid demantovao preljubu. 

“Nisam ljut samo sam uznemiren zbog priče koju su objavili mediji. Sa Sarom Harper sam postao prijatelj prije sedam godina i povremeno sam se družio s njom nakon što sam imao traumatičan raskid s majkom moga sina. Na Saru sam gledao kao na prijateljicu, ništa više”, objasnio je i istakao da nije varao Keli. 

“Slomljen sam što je Keli zbog laži prekinula našu vjeridbu, a još više sam potresen time što žena za koju sam mislio da me voli nije stala uz mene”, rekao je on. 

Ko govori istinu, a ko je sve shvatio pogrešno ostaje da vidimo…

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.