Milica Todorović našla novog dečka!
Milica Todorović

Konačno

Milica Todorović našla novog dečka!

Maksimalno uživamo u zajedničkim trenucima ne opterećujući se budućnošću - kaže mlada pjevačica

Pjevačica Milica Todorović poslije ljubavnog kraha sa Radetom Kovačevićem, brata Saše Kovačevića, konačno je našla novog dečka!

Ljepotica otkriva da je na početku veze, te ne želi da otkriva previše detalja.

- Uvijek uživam u početnoj fazi veze, jer je tada najlepše. Moj partner i ja još se upoznajemo ali ne bih da dajem neke ozbiljne prognoze o našoj romansi. Maksimalno uživamo u zajedničkim trenucima ne opterećujući se budućnošću – otkrila je Zvezda Granda za “Stori”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.