Soraju minuti dijelili od ubistva snajperom!
Soraja

Starleta sjedila u restoranu sa Osmanagićem neposredno prije njegovog ubistva

Soraju minuti dijelili od ubistva snajperom!

Starleta Soraja Vučelić mogla je da bude žrtva ubistva snajperom 16. septembra ove godine, jer je nekoliko minuta prije oružanog napada sjedila sa ubijenim Arminom Mušom Osmanagićem u jednom restoranu u Baru. Kako su crnogorski mediji objavili, Vučelićeva će biti hitno saslušana ovim povodom, a kako “Alo!” saznaje, ona je ručala sa Arminom tog dana, ali je kafić napustila neposredno prije ubistva.

- Soraja je u tom periodu boravila u Crnoj Gori kako bi snimila spot. Kako je ona u tom videu milionerka, bio joj je potreban luksuzni automobil, a ona se sjetila da Armin, koji je bio njen prijatelj, posjeduje automobile marke “maserati” i “bentli”. Kako je Severina nekoliko dana prije koristila za spot njegov “bentli”, Soraja ga je pozvala i zamolila da joj pozajmi “maserati” za snimanje - započinje priču izvor koji je upućen u cijelu priču, i dodaje kako je starleta završila u tom kafiću u Baru.

- Kada se čula sa njim, on joj je rekao da dođe do restorana kako bi uzela automobil i ona je sa drugaricom otišla tamo. Kada su stigle, pozdravile su se sa njim, a zatim su popili piće i ručali. Nakon pola sata jedan muškarac je dovezao automobil, a ona ga je preuzela i odvezla se na snimanje. Kada je nakon pola sata uzela telefon u ruke, javljeno joj je da je Armin ubjen, a od šoka nije mogla da progovori - kaže izvor, koji objašnjava i kako je Vučelićeva mogla da bude pogođena.

- Soraja je u tom trenutku u restoranu sjedila pored Armina. Kada je čula da je tokom pucnjave snajperom pogođen i dečko koji je sjedio pored Osmanagića, nije joj bilo dobro. Odmah joj je prošlo kroz glavu da bi i ona bila pogođena, a možda i mrtva, da je samo nekoliko munuta duže ostala u restoranu. Nakon tog događaja ona je ostala još sedam dana u Crnoj Gori, ali koliko sam upućen, niko iz policije u tom trenutku nije kontaktirao sa njom kako bi došla i dala izjavu - zaključuje izvor.

Kako bi potvrdili ovu priču, redakcija portala Alo je kontaktirala Soraju Vučelić, koja će se odazvati pozivu policiji ako do toga bude došlo.
- Saznala sam iz novina da ću biti saslušana zbog Arminovog ubistva. Naravno da ću se odazvati svakom pozivu, jer to moja zakonska, ali i moralna obaveza. Mnogo mi je žao što je Armin ovako tragično nastrado, jer je bio veoma dobar dečko - izjavila je Vučelićeva za “Alo!”.

Na Osmanagića pucali iz automobila!

Armin Muša Osmanagić upucan je 16. septembra oko 13 sati i 25 minuta ispred svog lokala “Savoja” u centru Bara, a povredama je podlegao u barskoj bolnici. Prema pisanjima crnogorskim medija, Osmanagić je pogođen jednim metkom iz snajpera, a pretpostavlja se da su napadači pucali iz vozila “reno megan” i da su pobjegli prema željezničkoj stanici, gdje su zapalili vozilo i pušku iz koje je pucano.

Armin Muša Osmanagić se u policijskim evidencijama vodio kao vođa barskog klana, u čijoj se grupi nalaze imena najmanje 15 njegovih sugrađana. On je 2004. godine označen kao jedan od učesnika u ubistvu urednika Dana Duška Jovanovića, ali to nije dokazano. Krajem oktobra 2013. godine Osmanagić i njegova supruga Ljiljana su uhapšeni pod sumnjom da su preko svoje firme „Paladium“ oprali oko 340.000 eura stečenih nelegalnim putem. Nakon toga uslijedila je odluka veća Višeg suda da se Osmanagići brane sa slobode.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.