Kejt očekuje bliznakinje?!
Kejt Midlton i Princ Vilijam

Britanci bi uskoro mogli da dobiju dvije princeze

Kejt očekuje bliznakinje?!

Prinove na putu! Kejt Midlton (32), vojvotkinja od Kembridža, supruga britanskog princa Vilijama (32), očekuje blizance, i to djevojčice!

Kako prenose brojni portali, pozivajući se na dobro obaviještene anonimne izvore, Kejt i Vilijam su već odlučili da će ukoliko dobiju djevojčicu njoj dati ime po prinčevoj tragično preminuloj majci princezi Dajani, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. Podsećamo, iz kraljevske porodice su tek prije tri nedjelje potvrdili da je Kejt trudna i da očekuje prinovu.

Srećni događaj se očekuje početkom naredne godine. Endru Morton, kraljevski biograf, tvrdi da su Kejt i Vilijam odlučili da ukoliko dobiju ćerku njoj daju ime Dajana, a u slučaju da dobiju bliznakinje, jedna djevojčica bi se zvala Elizabeta, po prabaki i sadašnjoj britanskoj kraljici. Time bi se zadovoljila i kraljica, koja i nije previše srećna što će joj praunuka nositi ime bivše snaje.

Kejt i u drugoj trudnoći ima problema sa jakim mučninama, zbog čega postoji opasnost da dehidrira, zbog čega se povukla iz javnosti. Ona i Vilijam, koji je poslije oca princa Čarlsa drugi u redu za naslijeđe britanske krune, dobili su sina princa Džordža 22. jula prošle godine. Iako je Kejt izuzetno popularna na Ostrvu, prošlonedjeljno istraživanje magazina “Njuzvik” pokazalo je da bi tek jedan odsto Britanki pristalo da se sa Kejt mijenja na jedan dan.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.