Goca u strahu za život majke!
Goca Božinovska

Pjevačica doživjela šok nakon povrataka sa ljetovanja

Goca u strahu za život majke!

Goca Božinovska nakon povratka sa ljetovanja doživjela je šok. Naime, nakon dvonedjeljnog odmora po povratku kući zatekla je svoju majku Radmilu prikovanu za krevet. U tom trenutku oko nje su bila Gocina djeca Jelena, Zorana i Mirko, koji su prećutali da se pjevačica ne bi uzrujavala i kolima jurcala nazad iz Crne Gore.

- Ni Radmila nije željela da joj djeca prenose koliko se loše osjeća, jer je u to vrijeme trebalo da Goca dođe iz Crne Gore. Njena majka godinama unazad ima probleme sa pritiskom i srcem, ali sad joj se stanje drastično pogoršalo. Goca ju je zatekla kada više nije mogla ni da ustane iz kreveta!

Bila je van sebe! Odmah je strpala u auto i zajedno sa sinom Mirkom odvezla u Urgentni centar - priča izvor, a Goca sa drhtajem u glasu komentariše:
- Mnogo sam se uplašila kad sam je vidjela, mislila sam da je gotova. Vratili su je u život te noći, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.