Jelena Maćić izvrijeđala Seku po rasnoj osnovi
Jelena Maćić

Šminkerka pokazala dugačak jezik

Jelena Maćić izvrijeđala Seku po rasnoj osnovi

Šminkerka je komentarisala tekstove u novinama o tome da li je Aleksićeva Romkinja ili nije.

Jelena Maćić u rijalitiju „Sladak život“, koji večeras počinje da se emituje na B92, još jednom je pokazala da ima dugačak jezik. Vjerovatno je to i bilo presudno da dobije ulogu u toj emisiji, a ovog puta na tapetu su se našli Seka Aleksić i Dragan Kojić Keba.

Šminkerki je, naime, zapala za oko priča u medijima oko Sekinih porodičnih problema, pa je prokomentarisala da će ova pjevačica, „poput Kebe, u narednih 20 godina da nas ubjeđuje da nije Romkinja“. Iako se na estradi često mogu čuti uvrede koje se manje ili više tolerišu, ove na rasnoj osnovi su ipak, po našem mišljenju, previše oštre. Zato je ekipa „Blica“ iznenadila Jelenu Maćić u šminkernici tokom snimanja rijalitija, a ona se pravdala da to nije rekla zlonamjerno.
- Ljudima mora da bude jasno da nisam zlonamjerna. Ne kritikujem nikog koga ne znam i kritika je u nekom smislu kompliment, osim kada je u pitanju Dijana Janković. Vidim ljude kakvi jesu, ali i kakvi bi mogli da budu. Ovdje se insistira na nekom glamuru, a pola Srbije nema šta da jede - kaže Jelena.
Šminkerka je završila time da će u rijalitiju njene kritike biti i duhovite.

seka

Ne potresa se
Redakcija portala Blic je pozvala Seku Aleksić da prokomentariše Jelenine reči, a ona je bila vrlo kratka: „Na putu sam, a ta tema i ta persona me apsolutno ne zanimaju“, rekla je Seka za „Blic“. S obzirom na to da je Jelena pomenula i Kebu, potražili su komentar i od njega. I on je bio jasan: „Neću nikoga da vrijeđam i zaista ne vidim potrebu da komentarišem to kad ne znam ni o kome se radi. Ko je ta Jelena Maćić, nikada nisam čuo za nju“, rekao je folker i pokazao da ga ne potresaju priče koje se pričaju na estradi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.