Soraja saslušana povodom ubistva!
Soraja

Sama otišla u policiju i dala izjavu

Soraja saslušana povodom ubistva!

Tokom jučerašnjeg dana Soraja Vučelić otišla je u policijsku stanicu, gdje je saslušana povodom ubistva Armina Muše Osmanagića koje se dogodilo u Crnoj Gori. Kako saznaje Alo, starleta je nakon vijesti u medijima da će biti saslušana po hitnom postupku jer se sastala sa žrtvom nekoliko minuta prije ubistva, sama, bez poziva policije otišla u stanicu i dala izjavu.

- Soraja je riješila da sama ode u policiju i da izjavu povodom ubistva. U svojstvu svjedoka ona je juče saslušana. Iako je policija planirala da je kasnije pozove na saslušanje, ono je obavljeno juče jer je Soraja sama došla. Kako je rekla, ona je 16. septembra, kada se dogodilo ubistvo, sjedila sa Arminom u restoranu i ručala, pola sata nakon što se rastala sa žrtvom, javljeno joj je da je Muša ubijen.

Rekla je da ga je poznavala, ali da nije upućena i da ne znam čime se on bavio. Oni su se tog dana sastali kako bi Osmanagić pozajmio svoj automobil za potrebe snimanja spota - ispričao je dobro upućen izvor.
Redakcija portala Alo je pokušala da stupi u kontakt sa atraktivnom starletom, ali se nije javljala na telefon.
Podsjećanja radi, Armin Muša Osmanagić upucan je 16. septembra oko 13 sati i 25 minuta ispred svog lokala „Savoja“ u centru Bara, a povredama je podlegao u barskoj bolnici. Prema pisanjima crnogorskim medija, Osmanagić je pogođen jednim metkom iz snajpera, a pretpostavlja se da su napadači pucali iz vozila „reno megan“ i da su pobjegli prema željezničkoj stanici, gdje su zapalili vozilo i pušku iz koje je pucano.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.