Godine im ništa ne mogu...(FOTO)
Džejn Fonda

U osmoj deceniji

Godine im ništa ne mogu...(FOTO)

Ljepota i šarm nikako da napuste ove dame, broj njihovih godina se povećava, ali oni očekivani znaci zrelog doba na njima se ne vide.
 
Vitak stas i poslije sedamdesete godineVitak stas i poslije sedamdesete godine

Džejn Fonda (77) je šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog vijeka bila najzapaženija glumica Holivuda. Uz oštar stav, glumački talenat za koji je nagrađena Oskarom išla je i sjajna figura. Džejn se ne predaje i 2014. plijeni.

..

Sofija Loren je 20. septembra napunila 80 godina. Italijanska diva jedno je od najljepših lica u istoriji filma. Graciozno stari, a uvijek gdje god da se pojavi, najjači utisak je njena ljepota, nikada godine.

..

Rakel Velč ima 73 godine. Seks simbol sedamdesetih godina 20. vijeka danas je najbolji primjer da žene zaista mogu da prevare godine.

..

Blajt Daner (71) se ne menja, za nekoliko decenija videćemo da li će i  njena ćerka Gvinet Paltoru izgledati ovako mladoliko.

..

Barbara Starjsend (72) nikada nije marila za važeće standarde ljepote, ti standardi su se vremenom mijenjali, a glumica je ostala ista.

..

Džudi Denč (80) od 1957. vlada TV ekranom i pozorištem. Plijeni izgledom i harizmom i 2014.

..

Dajana Ros (70) polako ulazi u osmu deceniju, osmjeh i sve ono što je ovu pjevačicu učinilo legendarnom je i dalje tu, poneka bora ne kvari utisak.

..

Marta Stjuart je došla do broja 73 kada je reč o godinama. Pisac, poslovna žena i TV lice , i danas je zanimljiva medijima jer ne posustaje.

(rtcg)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.