Ćazim Osmani: Sanja, ljuljao bih te! (FOTO)
Sanja Maletić

Biznismen se udvara udatoj pjevačici

Ćazim Osmani: Sanja, ljuljao bih te! (FOTO)

Odavno je poznato da je kontroverzni biznismen Ćazim Osmani, poznat po nadimku Feliks, slab na pjevačice, a ovog puta bacio je svoju udicu na udatu pjevačicu Sanju Maletić.

Naime, Osmani je Maletićevoj preko društvene mreže Fejsbuk poručio da bi je ljuljao i pjevao joj samo da joj je u tom trenutku bio bliži.

sanja1

Ćazimovo i Sanjino poznanstvo datira odavno, a dokaz tome jesu i komentari na pomenutoj društvenoj mreži, jer je pjevačica biznismenu još u maju ove godine napisala na albanskom jeziku „zemra ime“, što u prevodu na srpski znači „moje srce“. Međutim, da je njihov odnos i te kako prisan, pokazao je Osmani, koji je prokomentarisao pjevačicicu sliku prije nekoliko dana.
- Da sam bliže ljuljao bih te i pjevao nina nana - napisao je Feliks ispod Sanjine fotografije na kojoj pozira u ljuljašci, a kako Alo saznaje njih dvoje su se upoznali na jednoj proslavi.

cazim

- Njih dvoje se poznaju odavno, a upoznali su se na proslavi na kojoj je Sanja pjevala, a Ćazim bio gost. Njoj se veoma dopada što je Feliks jako galantan, a on je oduševljen kako ona pjeva. Redovno se dopisiju i čuju, ali koliko znam između njih dvoje nema ništa više od prijateljstva, jer je Sanja udata - kaže izvor blizak pjevačici.
Očigledno je da su njih dvoje jako bliski, a da li će njihov odnos prerasti u nešto više, ostaje nam da vidimo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.