Mila Kunis i Ešton Kučer dobili djevojčicu
Ešton Kučer i Mila Kunis

Čestitamo

Mila Kunis i Ešton Kučer dobili djevojčicu

Mila Kunis i Ešton Kučer su u utorak postali roditelji zdrave djevojčice, a glumica se porodila u Los Anđelesu.

Ime djevojčice još nije poznato, a ni drugi detalji nisu otkriveni.

Slavni par se vjerio u februaru, a trudnoća  glumice bila je poprilično tajnovita. Ipak, neke detalje o trudnoći otkrila je u julskom izdanju magazina "Marie Claire".

"Porođaju će prisustvovati dvije osobe, doktor i Ešton. Bit će uz mene, glava uz glavu, a ne "dolje". Osim ako to ne želi, ali mislim da mu takvo iskustvo ne treba", rekla je tada Kunis.

Bivše zvijezde serije "Lude sedamdesete" žele da njihova djeca jednostavno "ne budu zla", objasnila je Kunis u julu, piše Klix.ba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.