Lejdi Gaga se udala? (FOTO)
Lejdi Gaga

Fotografija otkrila tajnu

Lejdi Gaga se udala? (FOTO)

Lejdi Gaga i njen zgodni dečko, glumac Tejlor Kini možda više nisu samo mladić i djevojka, već muž i žena, a glasine je podstakla jedna slika na Instagramu.
Glasine je pokrenula glumica Sofija Buš, koja je Tejloru koleginica u seriji "Chicago Fire/Chicago P.D."

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku u Tejlorovom zagrljaju i osvrnula se na njegov veliki srebrni prsten na lijevoj ruci. Naime, zbog hemije koju imaju njihova dva lika, brojni obožavatelji serije navijaju za to da oni završe zajedno.

Ali, Sofija je u potpisu ispod slike jasno napisala:

- To je njegov posebni prsten, ne za seriju. Smirite se, Lindsi i Severide se nisu vjenčali - piše na Instagramu.

Nije dugo nakon toga trebalo da se pokrenu glasine kako je to vjenčani prsten. Podsjetimo, pjevačica i glumac zajedno su već tri godine, a Lejdi Gaga čak je viđena u razgledanju vjenčanica, još u julu ove godine, prenosi 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.