Gagi moli televizije da uđe u rijaliti!
Gagi

Denser u dugovima

Gagi moli televizije da uđe u rijaliti!

Jedan od najpopularnijih densera devedesetih godina Gagi Đogani već duži period ima ozbiljnih finansijkih problema, a kako saznaje Kurir, jedini izlaz vidi u rijalitiju.

Muzičar je u posljednjih nekoliko dana kontaktirao televizije koje su emitovale ovaj vid šou-programa kako bi se raspitao oko uslova za svoje učešće.

"Gagi je u veoma lošoj finansijskoj situaciji. I nas je zvao da pita kad će nova sezona i naglasio nam da slobodno računamo na njega čim pokrenemo ponovo rijaliti. Znam da je skoro sve televizije zvao i da je odlučan u namjeri da po svaku cijenu uđe negdje, jer tezge za gostovanja rijetko ima, a i ne može da se nada da će dobiti honorare kakve je imao na vrhuncu karijere, pa je sad primoran ovako da se snalazi", rekao je dobro upućen izvor,piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.