Milica: Namjerno lažem da imam dečka!
Milica Todorović

Ne želi pritisak

Milica: Namjerno lažem da imam dečka!

Pjevačica Milica Todorović željela je da zavara javnost da ima dečka jer je nerviraju pitanja o emotivnom statusu.

Pjevačica je izjavila da joj prijatelji sugerišu da se više ne oblači u spotovima. "Kada se u Srbiji razgolitiš za potrebe šou-biznisa, to se smatra grijehom, a niko ne vidi sve te holivudske zvijezde koje sa stilom otkrivaju atribute. Nisam neumjesna i nisam u prvi plan stavljala guzu i noge, samo sam ih malo pokazala, sa stilom.

Nedavno je osvanula vijest da Milica ima novog dečka i da je zaljubljena. "Namjerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o statusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično. To sam izjavilia da smanjim pritisak koji mi stvaraju radoznali ljudi", rekla je pjevačica.

Todorovićeva će biti specijalno iznenađenje u šouu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem će navodno, oduševiti javnost imitacijom Šakire.

Jednu od najuspješnijih Zvijezda granda ugovor obavezuje da ne otkriva detalje o pojavljivanju u pomenutoj emisiji, ali je izjavila da će publika biti oduševljena.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.