Snežana Dakić našla novu ljubav?
Snežana Dakić

Popularna voditeljka

Snežana Dakić našla novu ljubav?

Popularna voditeljka nakon nedavnog razvoda sa bizismenom Vladimirom Mikićem sreću pronašla sa izvjesnim Aleksandrom, fudbalskim menadžerom iz Novog Sada

Voditeljka Snežana Dakić je nakon nedavnog razvoda sa bizismenom Vladimirom Mikićem, svoju sreću pronašla u novoj ljubavi sa izvjesnim Aleksandrom, fudbalskim menadžerom iz Novog Sada.

Snežana i Aleksandar su se upoznali preko dugogodišnje prijateljice, i već po prvom susretu su pronašli zajednički jezik i veoma brzo uplovili u ljubavnu vezu - piše “Alo”.

- Nakon što je saznala da je muž vara, Snežana nekoliko mjeseci nije mogla da pređe preko toga. Izlazila je samo sa drugaricama i u potpunosti se posvetila svojoj ćerki Lauri. Jednom prilikom sjedila je sa svojom prijateljicom i tada im se pridružio Aleksandar, a jedno drugom su se odmah svidjeli. U početku su se samo čuli i dopisivali, a nedavno su i uplovili u ljubavnu vezu - započinje priču izvor blizak voditeljki, i dodaje:

- Snežani se veoma dopalo što je Aleksandar vrlo pažljiv i razumije je u svakom smislu. Uz njega je prestala da razmišlja o bivšem suprugu i mnogo joj je zabavno kada provode vrijeme zajedno. Ne smeta joj ni to što je on šest godina mlađi od nje. Kako je on iz Novog Sada najčešće se viđaju u Beogradu, a ponekad i ona ode u prijestonicu Vojvodine. Mnogo im je lijepo zajedno, ali oni ne žele da se o tome zna, pa svoju ljubav kriju od javnosti. Za njihov odnos znaju samo najbliži prijatelji, kojima oni u potpunosti vjeruju - rekao je izvor blizak Snežani.

Na ovu informaciju, Snežana je samo kratko odgovorila:

- Nemam dečka, i to je sve što želim da kažem na tu temu.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.