Koliko je koštalo vjenčanje Džordža Klunija i ko ga je platio?
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Nisu štedjeli

Koliko je koštalo vjenčanje Džordža Klunija i ko ga je platio?

U cijenu vjenčanja uključena je i cijena vodenih taksija, zabava pored bazena i hotelskih soba sa 5 zvjezdica, piše "Telegraph".

Četvorodnevno vjenčanje Džordža Klunija i Amal Alamudin u Veneciji, koje je uključivalo raskošne koktel zabave, večere u hotelima sa 5 zvjezdica i raskošan prijem pred samo vjenčanje, koštalo je oko 10 miliona eura. 

Više od 100 gostiju, uključujući i holivudske zvijezde kao što su Met Dejmon, Sandra Bulok i Sindi Kraford, koje su se sjatile u Veneciju kako bi dale svoju podršku slavnom glumcu i uživale u luskuzu koji je za njih bio spremljen. 

Haljinu mlade dizajnirao je poznati kreator Oskar de la Renta, a ona je za mladu ručno ukrašena biserima i kristalima. 

U cijenu vjenčanja uključeni su i vodeni taksiji koji su goste prevozili do raznih lokacija i soba u hotelu Cipriani u kojima su bili smješteni. 

Kluni je u Veneciju takođe avionom dopremio i sanduke sopstvene tekile, a gosti su dobili ajpodove sa omiljenim pjesmama mladenaca. 

Međutim, nije poznato ko je na kraju uzeo račun. 

Italijanski mediji spekulišu da je cio događaj platio otac mlade, Ramzi Alamudin, penzionisani profesor sa Američkog univerziteta u Bejrutu. 

Ali je sasvim sigurno da je njegov zet, jedan od najplaćenijih glumaca na svijetu, pokrio određeni dio troškova.

(b92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.