Slučajno ili namjerno: Sara i Aki zajedno u provodu!
Sara i Aki

Bivši par

Slučajno ili namjerno: Sara i Aki zajedno u provodu!

Iako su poslije raskida mnogo toga ružnog rekli jedno o drugom, Sara Trajanović i Andrija Marković Aki, slučajno ili namjerno, našli su se na istom mjestu. U srijedu uveče, zvijezda “Granda” nastupala je u jednoj kafani, a gost je bila njegova bivša djevojka Sara, prenosi Alo portal.

- Aki je nije očekivao, bar kaže da nije, bio je iznenađen kada je ugledao da ulazi. Iako nisu u kontaktu, pozdravili su se i razmijenili nekoliko riječi. Sara je bila jako vesela, čak je i zapjevala u jednom momentu. Kada je kretala kući iz kafane, nije prilazila Akiju, ali mu je mahnula - rekao je izvor sa lica mjesta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.