Amal ostavila cigarete zbog Klunija
Amal Alamudin i Džordž Kluni

Novi detalji sa vjenčanja

Amal ostavila cigarete zbog Klunija

U javnost su dospjeli novi detalji sa vjenčanja u Veneciji holivudskog srcelomca Džordža Klunija (53) i advokata i aktiviste za ljudska prava Amal Alamudin (36)

U javnost su dospjeli novi detalji sa vjenčanja u Veneciji holivudskog srcelomca Džordža Klunija (53) i advokata i aktiviste za ljudska prava Amal Alamudin (36). Nevjestina prijateljica Kim Jae otkrila je časopisu "Pipl" da je Amal prestala da puši kada je počela da se zabavlja sa Džordžom, jer on ne podnosi duvanski dim:

- Odvikavala se "na suvo". Ostavila je cigarete zbog njega. Ali, brinulo me je to što Kluni ima reputaciju ženskaroša. Pitala sam se da li će je povrijediti, jer on baš nije čovjek koji bi se posvetio jednoj ženi. Ipak, poslije neuspjelog pokušaja da nađe "gospodina savršenog", Amal je našla "gospodina pravog".

Mladoženja Kluni bio je vidno nervozan tokom vjenčanja. Nosio je crni smoking Đorđa Armanija, sa manžetnama sa svojim imenom ispisanim na arapskom jeziku - nevjestinim poklonom. Ona je nosila vjenčanicu Oskara de la Rente, od francuske čipke, sa izvezenim biserima. Za prvi ples odabrana je pjesma „Always“, uz koju su Klunijevi roditelji Nik i Nina igrali na svom vjenčanju. Mladenci su gostima poklonili po ajpod sa pjesmama koje su lično izabrali, a svatovi su uživali u kanapeima od palente i divljih pečuraka, kao i pršute i smokve. Na meniju su bili i jastozi sa rižotom od limuna, brancin i govedine sa vrganjima, dok je svadbena torta bila od čokolade, i to na četiri sprata, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.