Severina mora da plati Milanu odštetu od 25.000 eura?
Borba oko starateljstva

Obrt

Severina mora da plati Milanu odštetu od 25.000 eura?

Pjevačica će zbog tužbe koju je podnijela protiv bivšeg morati da mu plati odštetu od 25.000 eura.

Severina Vučković i Milan Popović "razvlače" se već neko vrijeme po sudovima, zbog starateljstva nad dvogodišnjim sinom Aleksandrom.

Dok je Popović izjavio da plaća najvišu alimentaciju u Hrvatskoj, a dijete viđa "onda kada divi odgovara", sada će Severina morati da odreši kesu i da plati njemu.

"Naše novine" pišu da je pjevačica protiv srpskog "kralja bakra" podnijela tužbu u kojoj navodi da je falsifikovao djetetu pasoš kako bi ga izveo iz Hrvatske, a Popović zbog te optužbe nije mogao sedam mjeseci dijete da izvede iz te zemlje.

Pošto je tužba odbijena pred hrvatskim sudom, Popović ima pravo da traži punu odštetu za sve troškove boravka u Hrvatskoj tokom kojih je vrijeme provodio sa sinom jer nije smio da ga izvede iz zemlje, što bi moglo da "dogura" do cifre od 25.000 eura.

Ni Severina, ni Milan nisu se oglasili povodom novog razvoja svog slučaja starateljstva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.