Dragana Mirković: Srce mi je puno, Čola mi je bio na koncertu
Dragana Mirković

Počastvovana

Dragana Mirković: Srce mi je puno, Čola mi je bio na koncertu

Ljudi, Zdravko Čolić me je slušao, a on nikada ne ide na koncerte - kaže ushićeno pjevačica.

Za Draganu Mirković (46) najveći utisak nakon uspješnog koncerta u Areni bilo je to što je među 20.000 gledalaca bio i čuveni Čola. Kada joj je suprug Toni saopštio da ju je legendarni pjevač pohvalio, Dragana nije mogla da zamisli bolji kompliment.

- Suprug me je prvo poljubio i pružio mi ruku i rekao: Česitam ljubavi, najbolja si na svijetu!” Naravno da sam mu najbolja, ja sam njegova. Sve vrijeme mi je objašnjavao da je pričao u kolima sa Zdravkom Čolićem koji me je pohvalio. Ljudi, ja sam počastvovana, pa meni je Zdravko bio na koncertu. On nikada ne dolazi na koncerte. Jedva čekam da se vidim sa njim. On je najbolji čovjek na svijetu, učinio me je tako ponosnom, ja sam blagoslovena. Zdravko me je iznenadio dolaskom, srce mi je puno zbog toga - kaže za „Blic“ Dragana, sa kojom smo pričali na velikoj žurki koju je organizovala za prijatelje nakon nastupa.

Iako je prije četiri mjeseca imala saobraćajnu nesreću u kojoj je provredila leđa, na sceni je bila puna energije, ali i na proslavi.

- Skoro 15 godina nisam u Srbiji, nikada se nisam provlačila po medijima, a ipak imam ovakvu publiku. Bilo je još pjesama koje su mi tražili da pjevam, ali zbog kičme više nisam mogla da izdržim. Već sam pri kraju osjetila bolove. Onakva publika ne samo da mi je bila vjetar u leđa, već kao da me je tornado zavrtio, sve sam zaboravila - rekla je na kraju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.