On je uspio da osvoji najljepšu ženu svijeta
Tulisa Kontostavlos

On je uspio da osvoji najljepšu ženu svijeta

Prelijepa Tulisa Kontostavlos ponovo je u centru pažnje medija, ali ne zbog toga što je nedavno postala sudija u emisiji "The X factor". Navodno, Tulisa je u vezi sa kontroverznim milionerom, Kostasom Panajotuom. Ova engleska ljepotica više puta je ponijela titulu najljepše i najzgodnije na svijetu prema mišljenju čitalaca muških magazina, prenosi Zenablic.

Kako prenosi portal "Miror", pjevačica je izašla na nekoliko sastanaka sa sinom grčko-kiparskog tajkuna Andreasa Panajotua, čije se bogatstvo procjenjuje na 400 miliona funti. Ovaj par ima dosta zajedničkih prijatelja, a imaju i isto grčko porijeklo. Iako je Kostas dvije godine mlađi, Tulisi to ni malo ne smeta. Ovaj momak je javnosti poznat kao veliki plejboj, ali i kao problematičan biznismen.

KostasPanajotu

Kostas Panajotu/Foto:Profimedia.rs

 

Naime, Kostas je početkom godine punio novinske naslove kada su on i njegov brat Džordž bili umešani u napad na dva policajca. Njihova dva prijatelja, Janaki i Kristofer su napali dva policajca van dužnosti u Londonu, a Kostas i Džordž su bili sa njima. Kostas je dobio 15 meseci suspenzije jer je priznao krivicu.

Ni Tulisi sud nije nepoznanica. Ona je nedavno bila otpužena za pranje novca zbog čega je morala da ide na suđenje, ali je ubrzo oslobođena optužbi. Tulisa se vratila svom životu, a dobila je i novi posao kao sudija u emisiji "The X factor".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.