Severina pokazala pru tetovažu (FOTO)
Severina

Istetovirala se

Severina pokazala pru tetovažu (FOTO)

Severina Vučković imala je ljeto puno koncertnih obaveza, a poslednji u nizu nastupa bio je na Hvaru, koji je posjetila juče.

Jedna od rnajvećih balkanskih zvijezda posjetiocima koncerta priredila je nezaboravan provod, ali pokazala je i ono što nismo znali o njoj do sada - ima tetovažu na lijevom članku!

Čim su fotografije osvanule na društvenim mrežama, fanovi su počeli da zapitkuju da li je tetovaža privremena ili stalna, a Seve se i dalje ne oglašava.

 

(tracara.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.