Lukas i Bosanac se zamalo potukli!
Aca Lukas

Incident na snimanju " Zvijezde Granda"

Lukas i Bosanac se zamalo potukli!

Iako je su svađe i prepirke u muzičkom takmičenju „Zvijezde Granda“ nekako bile rezervisane za Zoricu Brunclik i Dragana Stojkovića Bosanca, kompozitor je ovaj put mogao da izvuče deblji kraj, i to u okršaju sa Acom Lukasom, zbog čega je čak i snimanje prekinuto!

Naime, članovi žirija su se sukobili zbog prolaska jednog kandidata, a koliko je rasprava bila žučna, govori i činjenica da su se Lukas i Bosanac zamalo potukli.

Kako je rekao izvor koji je u tom trenutku bio na snimanju, pjevač je iznio svoje mišljenje sa kojim se nije složio Bosanac, napomenuvši da Acin glas ne bi trebalo previše da se uvažava.

bosanac

- Vi kako hoćete, ali ja se ne slažem da ovaj kandidat prođe. Drugo, ne znam koliko je baš Aca kompetentan da komentariše nečije pjevanje - rekao je Bosanac tokom snimanja ovog šoua, nakon čega je Saša Popović ugasio kamere i zatražio pauzu, a pjevač je počeo da viče na kompozitora.
- Ma ko si, bre, ti? - počeo je da urla Lukas, a onda je nastavio žešćim rječnikom.
- Sad ću da te razbijem. Ko si, bre, ti da meni ovako odgovaraš? Mamlaze - vikao je Lukas na Bosanca, dok su Saša Popović i ostali članovi žirija stali između njih kako ne bi došlo do većeg incidenta.

Kako bi provjerili ove navode redakcija portala Alo je kontaktirala Bosanca, koji smatra da između njega i Lukasa nema problema.
- Ne, ne, sve je u redu. Nema problema nikakvih - rekao je Bosanac, a na pitanje u kakvim je odnosima sa Acom, odgovorio je pomalo zbunjeno.
- Što pitate? Mislim, OK smo mi, nema problema - bilo je sve što je rekao kompozitor.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.