Autobiografija Žerarda Depardjea: U mladosti sam pljačkao grobove!
Žerard Depardje

Šokantno!

Autobiografija Žerarda Depardjea: U mladosti sam pljačkao grobove!

Tri mjeseca je proveo u zatvoru nakon krađe automobila, a školske praznike provodio je u javnim WC-ima na aerodromu Orli, gdje je radila njegova baka.

U knjizi "Ça s’est fait comme ça" (Tako je bilo) Depardje navodi da nikad nije trebalo da bude rođen.

- Preživio sam svo nasilje koje je moja jadna majka sprovodila sama nad sobom sa šivaćim iglama i ostalim stvarima. Treće dijete koje nije željela bio sam ja. Preživio sam - piše u knjizi.
Obijao je trafike i pomagao da se kradu grobnice.
Majka mu je rekla da je htjela da on plati za seksualni odnos između njene majke i očuha koji su živjeli u blizini, a namjeravala je da napusti svog supruga.
- Teško je i da pomislim da sam te skoro ubila - govorila mu je kasnije kroz život.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.