Rijana i Kris Braun opet zajedno u studiju
Kris Braun i Rijana

Obnovili saradnju

Rijana i Kris Braun opet zajedno u studiju

Rijana i Kris Braun nijesu više u ljubavnoj vezi, ali uskoro ulaze u studio, gdje će raditi na Rijaninim novim pjesmama.

"Za Rijanu je muzika nešto što zauvijek veže ljude. Voli muziku i svoj posao i mislim da će uraditi pjesmu sa Krisom za njen novi album", kaže izvor blizak pjevačici.

Rijana već ima dvije remiks pjesme sa Krisom. Prvo je on gostovao na remiksu njene pjesme "Birthday Cake", a onda ona na njegovom remiksu "Turn Up The Music".

Kasnije su udružili snage na njenom posljednjem albumu i snimili duet "Nobody’s Business", kao i nekoliko pjesama za njegov posljednji album, koje nikada nijesu objavljene.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.