Nekada je bila zvijezda serije
Nikol Egeret

Nikol Egeret

Nekada je bila zvijezda serije "Čuvari plaže", a sada prodaje sladolede (FOTO)

Bivša zvijezda serije „Čuvari plaže“ Nikol Egeret prošle godine upala je u dugove i morala da proglasi da je bankrotirala, a sada je pokrenula sopstveni posao i prodaje sladolede na ulicama Los Anđelesa.

Nikol se nakon snimanja hit serije "Čuvari plaže" godinama borila s viškom kilograma, a sada, kada je dovela svoju liniju do savršenstva, vozi kamion i prodaje sladolede po ulicama Los Anđelesa. 

Glumica, koja je ulogom Samer Kvin stekla status seks-simbola, proglasila je lično bankrotstvo prošle godine, ali se nije predala.

Sada vozi kamion po ulicama Los Anđelesa i prodaje sladolede, a na društvenim mrežama objavljuje gdje će se i kada zaustaviti kako bi fanovi mogli da kupe sladoled.

Inače, Nikol je u popularnoj seriji pješčanim plažama trčala s Pamelom Anderson i Karmen Elektrom. Nakon što je rodila ćerku Dilan 2000. godine borila se sa viškom kilograma koji su uticali na sve aspekte njenog života. Pokušala je nekoliko puta da smrša i pred kamerama, ali 2011. godine je dobila drugu ćerku Kegan i ponovo zatražila pomoć stručnjaka, te konačno uspjela da se riješi viška kilograma.

(24sata.hr)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.