Adel pauzira već četiri godine, a zarađuje 100 hiljada eura dnevno
Adel

Britanska pjevačica

Adel pauzira već četiri godine, a zarađuje 100 hiljada eura dnevno

Britanska pjevačica Adel dnevno zaradi 100.000 eura, uprkos tome što već četiri godine nije objavila novi album, piše Daily Mail.

Adel je odlučila da uzme pauzu i posveti se majčinstvu, ali zbog toga njene finansije ne pate.

Njene dvije kompanije u manje od dvije godine ostvarile su dobit od 54 miliona funti.

Adel je nakon uspjeha drugog albuma “21” rekla da će treći album malo pričekati jer želi da uzme pauzu i malo živi.

U maju ove godine na svoj 26. rođendan na Twitteru je objavila poruku “Zbogom 25, vidimo se kasnije ove godine”, što su mnogi shvatili kao najavu da će naziv trećeg albuma biti 25 i da će biti objavljen do kraja godine, prenosi portal CdM.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.