Šumaher se polako vraća normalnom životu
Mihael Šumaher

Polako pobjeđuje u utakmici života

Šumaher se polako vraća normalnom životu

Šumaher je zbog teških povreda glave zadobijenih 29. decembra na skijanju u francuskim Alpima do juna bio u vještački izazvanoj komi, kada je prebačen u rehabilitacionu kliniku u Lozani, a prije mjesec dana je prebačen kući na dalji oporavak

Predsjednik Svjetske automobilističke federacije (FIA) Žan Tod izjavio je da očekuje da legendarni Njemac Mihael Šumaher uskoro počne da vodi normalan život.

Šumaher je zbog teških povreda glave zadobijenih 29. decembra na skijanju u francuskim Alpima do juna bio u vještački izazvanoj komi, kada je prebačen u rehabilitacionu kliniku u Lozani, a prije mjesec dana je prebačen kući na dalji oporavak.

Tod je dugogodišnji prijatelj Šumahera, a nedavno je posjetio višestrukog šampiona u F1. Porodica nije nedjeljama davala izjave u kakvom je trenutnom stanju Šumaher, ali je prvi čovjek FIA-e obradovao fanove slavnog vozača.
"Vidio sam ga početkom prošle nedjelje. Bori se i situacija je bolja. To je najbitnije. Dobro je i što je kod kuće sa porodicom", rekao je Tod i dodao:
"Možemo da pretpostavimo da će Šumaher moći uskoro da vodi relativno normalan život. Njemu je potrebno vrijeme da se to desi. Mora da se odmara i moramo da ga pustimo na miru. Međutim, bolid F1 vjerovatno nikada više neće moći da vozi".

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.