Marko Vukotić smuvao ćerku Goce Bjelice!
Teodora i Marko

Uživaju u ljubavi

Marko Vukotić smuvao ćerku Goce Bjelice!

Poznati crnogorski maneken Marko Vukotić uživa u novoj ljubavi, i to sa ćerkom Goce Bjelice, Teodorom. S obzirom na to da su kolege, njih dvoje su se upoznali na jednom kastingu za modnu reviju gdje su i tu su, kako saznaje Alo, pale prve simpatije.

- Marko i Teodora su se upoznali prije nekoliko mjeseci na kastingu i tada su se desile prve simpatije. Razmijenili su brojeve telefona i dugo se dopisivali, a onda su krenuli da se viđaju. Tea dosta vremena provodi kod Marka u Podgorici, ali dolazi i on u Beograd kod nje. Zaljubljeni su i za sada im je super - rekao je izvor blizak manekenu, a piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.