Stidim se zbog fotografija na kojima sam gola
Dženifer Lorens

Dženifer Lorens

Stidim se zbog fotografija na kojima sam gola

Glumica Dženifer Lorens progovorila je o njenim provatnim fotografijama koje su hakeri postavili na internet, optužujući ih za seksualni kriminal, prenosi Blic.

Glumica je za magazin "Veniti fer" opisala agoniju kroz koju je prošla zbog objavljivanja njenih privatnih fotografija.

jenifer

- Htjela sam da napišem izvinjenje, ali ne znam kom bih se izvinila. Nisam imala šta da kažem. Najgore mi je bilo kada sam morala da pozovem oca i da mu kažem šta se desilo. Na sreću, igrao je golf pa je bio dobro raspoložen - rekla je glumica.

Ona kaže da se susrela sa mnogo neprijatnosti zbog hakovanja njenih privatnih fotografija.

- To je moje tijelo, i moja stvar je kome ću da dozvolim da posmatra moje gole tijelo. Svaki put kada neko spomene fotografije, mene prekrije sram. Čak su i moji najbliži prijatelji rekli: "Oh, da, vidjeli smo te". Strašno - kazala je mlada glumica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.