Morisej: Odmaraću se kad budem bio mrtav
Morisej

Otkrio da je teško bolestan

Morisej: Odmaraću se kad budem bio mrtav

Britanski muzičar Morisej, koji je posljednjih godina otkazivao turneje zbog slabog zdravlja, rekao je da je išao na nekoliko tretmana kako bi mu se uklonilo kancerogeno tkivo.

Nekadašnji frontmen benda The Smiths prošle godine otkazao je nekoliko koncerata kao i tokom ove godine zbog čira, upale pluća i respiratorne infekcije. Do sada se nije znalo da se liječio od raka.
 - Uklonili su mi kancerogeno tkivo tokom četiri tretmana ali, štagod - rekao je Morisej (55) španskom listu "El Mundo".
- Ako umrem, umro sam. Ako ne, onda ne. Trenutno se dobro osjećam.

Morisej je u intervjuu, koji je objavljen u ponedjeljak, pričao na razne teme od podrške nezavisnosti Škotske do kritikovanja muzičkih kuća, borbi sa bikovima i svijetu šoubiznisa, piše Rojters.
Pjevač koji je u ponedjeljak uveče nastupio u Lisabonu a ove sedmice bi trebalo da održi koncerte u Madridu i Barseloni, pričao je i o svom zdravlju.

- Svjestan sam da na skorijim fotografijama ne izgledam previše dobro, ali to je bolest. Neću previše da se nerviram oko toga. Odmaraću se kada budem mrtav - rekao je Morisej.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.