Pjevačica pozirala gola u devetom mjesecu trudnoće
Keli Roland

Keli Roland

Pjevačica pozirala gola u devetom mjesecu trudnoće

Poznata pjevačica Keli Roland pozirala je potpuno naga za naslovnicu magazina "El".

I nakon pjevačice Ališe Kiz i Kristine Agilere koje su nedavno pozirale trudne i nage to je učinila i nekadašnja članica grupe "Destinys child", Keli Roland koja očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Timom Viterspunom. 

keli2

Keli je za "El" otkrila kako ne može da dočeka da vidi svog sina. 

"Ne mogu da dočekam da ga ugledam. Ostalo je još samo nekoliko nedjelja. Prelijep je osjećaj kada možete da donesete nov život na ovaj svijet i još je ljepše kada imate s kim da ga podijelite“, rekla je uzbuđena pjevačica. 

Keli je inače sve vrijeme svoje trudnoće vježbala kako bi ostala u formi pa je aktivnost zaslužna za njeno prelijepo tijelo u trudnoći. 

"Radi lekšeg porođaja bila sam aktivna i vježbala sam. Sve žene koje su vježbale u trudnoću su imale lak i brz porođaj. Malo sam modifikovala aktivnosti i prilagodila ih trudnoći, ali iskreno sve vrijeme sam slušala svoje tijelo“, dodala je ona. 

Iako je u devetom mjesecu trudnoće Keli kaže kako i dalje vježba i pješači tri kilometra dnevno.

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.