Tanja Savić: Plašim se Ivana Ivanovića
Tanja Savić

Uhvatila je frka

Tanja Savić: Plašim se Ivana Ivanovića

Šou "Tvoje lice zvuči poznato" startuje na Prvoj televiziji u nedjelju, a jedna od takmičarki Tanja Savić kaže da ima veliku tremu. Ona će u prvoj epizodi imitirati Keti Peri, prenosi Alo portal.

Iskreno, jako bih voljela da za neku od narednih epizoda dobijem neku našu pjesmu, jer se bolje snalazim na domaćem terenu. A kada nisam baš sigurna, trema me još više drma - kaže Tanja.
- Najviše volim da imitiram Cecu, Jelenu Karleušu i Draganu Mirković. U principu ne bih odbila imitaciju, osim možda nekog stranog džez pjevača, najviše zbog engleskog jezika, jer ga slabo govorim.

Kao i ostali, i Tanja se najviše plaši Ivana Ivanovića.
- Plašim se žirija, i zbog njih imam dodatnu tremu, a najviše od Ivana Ivanovića. Ne poznajemo se lično, ali mislim da je on najstrožiji - rekla je Tanja između ostalog za Pulsonline.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.