Razvodi se Lucija Šerbedžija
Lucija Šerbedžija

Nema ljubavi na daljinu

Razvodi se Lucija Šerbedžija

Lucija Šerbedžija (41) riješila je da okonča osmogodišnji brak sa glumcem i režiserom Filipom Gajićem (45), s kojim ima dvoje djece - Sergeja (6) i Anastaziju (4). Zbog Lucijinih obaveza u Zagrebu i Filipovih u Beogradu, djeca su im često živjela na dvije adrese.

- Dok su djeca bila mlađa, nije im bilo toliko teško da žive u dva grada, problem je nastao kada su krenula u vrtić. Razdaljina između Beograda i Zagreba nije mala - pričali su poznanici bračnog para.
Ćerka čuvenog glumca nedavno se prijateljima u Zagrebačkom pozorištu mladih povjerila da je njenom braku s Filipom došao kraj. O detaljima nije željela da govori. Ni Filip nije bio raspoložen da priča o tome.
- Šta se koga tiče moj privatni život?! Zamislite da ja vas pitam nešto o vašem životu?! Je l‘ bi vam bilo prijatno?! Da li se ja razvodim ili ne, samo je moja stvar - rekao je Gajić i prekinuo vezu.
Prije odluke da okonča brak, Lucija je na odmoru krajem avgusta polomila kuk, nakon čega je bila na rehabilitaciji u bolnici Lovran. Zbog povrede je morala da napravi i pauzu u snimanju filma sa ocem, jer će oporavak potrajati.

(blic)
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.