Stiven Kolins priznao da je pedofil: Natjerao sam je da mi stavi ruku na penis!
Stiven Kolins

Šokirao svijet

Stiven Kolins priznao da je pedofil: Natjerao sam je da mi stavi ruku na penis!

Glumac Stiven Kolins koji je u seriji "Na sedmom nebu" glumio sveštenika, šokirao je svijet priznanjem da je zlostavljao djevojčice.

Snimak na kom se vidi njegovo priznanje procurio je u javnosti nakon što je snimljena na seansi kod bračnog savjetnika koga glumac posjećuje. Na snimku se čuje kako Stiven govori:

"U jednom trenutku dodirivanja, natjerao sam je da mi stavi ruku na penis", glasi priznanje.

Snimak je nastao 2012. godine, nakon što je Kolins priznao supruzi Fej Grant da je na isti način dirao ukupno tri maloljetne djevojčice. Ona je odmah podnijela zahtjev za razvod, a zajedno su bili 27 godina. Kako prenosi američki TMZ ona je navodno rekla kako Stiven nije pokazao nimalo kajanja ni krivice zbog onog što je učinio.

Glumac nije znao da ga snimaju, a snimila ga je baš njegova supruga. U Kaliforniji je zlostavljanje djece mlađe od 14 godina krivično djelo.

On je inače prije dvije godine bio osumnjičen za zlostavljanje jedne djevojčice, ali optužnica nikad nije podignuta.

Trenutno glumi u seriji "Devious maids", a poznat je i po ulogama u serijama "Braća i sestre", "Privatna praksa"...

Inače, sinoć je policija intervenisala u njegovoj kući zbog navodnih pucnjava koje su komšije prijavile.

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.