Kraljicu Sersei čuva 200 članova obezbjeđenja!
Glumci iz serije

Igra prijestola

Kraljicu Sersei čuva 200 članova obezbjeđenja!

Producenti serije „Igre prijestola“ učinili su sve kako bi u Dubrovniku obezbijedili snimanje scene u kojoj kraljica Sersei Lanister šeta gola.

Oni su unajmili čak 200 tjelohranitelja da obezbjeđuju set i glumicu Linu Hedi i za to dali 210.000 eura. Njihov zadatak bio je da spriječe fotografisanje gole kraljice, pošto bi se fotke sasvim sigurno pojavile u javnosti prije nego što HBO počne sa emitovanjem pete sezone hit serije, koja je snimana u Hrvatskoj.

Na mjestu snimanja bilo je mnogo znatiželjnika, ali obezbjeđenje ih je brzo udaljilo. Producenti su učinili sve da se zaštite, pa osim što su unajmili tako velik broj tjelohranitelja, platili su i vlasnicima okolnih prodavnica, restorana i kafića da za četiri dana, koliko je trajalo snimanje, ne rade. Ako se uzme u obzir da jedan dan snimanja košta 39.000 eura, sigurno je da su lokalni trgovci i ugostitelji zadovoljno trljali ruke.
Peta sezona „Igre prijestola“ počeće da se emituje u aprilu 2015. godine.

Inače, Leni ovo nije prvi put da se obnažila pred kamerama, pošto je svoje zgodno tijelo već otkrila u filmovima „Voterlend“, „Aberdin“, „Parol ofiser“, „Fer gejm“, „Misiz Dalovej“, a u ostvarenju „300“ ima scenu seksa s Džerardom Batlerom.

sersei

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.