Evu Ras vrijeđali u autobusu!
Eva Ras

Nekultura

Evu Ras vrijeđali u autobusu!

Eva Ras se gradskim prevozom vozi kao sav normalan svijet, ali i ona, kao i mnogi, doživljava neprijatnosti.

Tako je bilo i u srijedu na liniji 26, kada je na nju nasrnuo jedan muškarac. On ju je verbalno napao i vrijeđao samo zato što ga je zamolila da se ne gura. Izvor Kurira, koji je bio očevidac nemile situacije, prepričao je kako se sve dogodilo.
- Molim vas, pomjerite lakat. Niste sami u prevozu - rekla je glumica, na šta joj je putnik odbrusio:
- Ajde, bre, baba, šta se buniš, vidiš da je gužva, pomjeri se ti malo, nisi toliko matora - rekao je čovjek, unoseći joj se u lice.
Ona mu nije ostala dužna.
- Ne mogu da lebdim u autobusu - poručila je Eva.

(kurir)
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.