Milici Pavlović pukao šav na haljini
Milica Pavlović

Pucalo na sve strane

Milici Pavlović pukao šav na haljini

Zvijezda Granda položen ispit slavila je sa prijateljima do jutra. Provokativna haljina nije uspjela da obuzda njene obline, pa je pucalo na sve strane, a prva je stradala haljina.

milica1

Uz najbliže prijatelje u prijestoničkoj kafani „Stara pjesma“, Milica je, kako se i očekivalo bila najveselija, a cijelo veče je provela igrajući.

milica2

U jednom momentu latila se mikrofona i otpjevala nekoliko sebi najdražih pjesama, a zatim se vratila za svoj sto i nastavila sa veseljem. Čestitali su joj svi, čak i oni koji je nepoznaju, a od nekoliko gostiju na poklon je dobila crvene ruže.

Miličino veselje uveličale su glumica Dragana Mićalović, ali i Biljana Sečivanović koja joj je na uvce otpjevala nekoliko pjesama. Ništa manje Milica nije dobila ni od Aleksandre Bursać i Miloša Brkića koji su to veče zabavljali goste u kafani, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.