Selena Gomez šutnula Bibera!
Selena Gomez i Džastin Biber

Pronašla sumnjive poruke u njegovom telefonu

Selena Gomez šutnula Bibera!

I bogati plaču! Kod tinejdžerskih zvijezda nema mira. Selena Gomez (22) i Džastin Biber su ponovo raskinuli, to jest ona je njega šutnula, nakon što mu je u telefonu pronašla poruke koje je slao Kendal Džener, sa kojom se mlada pjevačica žestoko posvađala ovog ljeta.

Podsjećamo, Selena i Džastin su se pomirili prije nekoliko mjeseci i činilo se da su im konačno procvjetale ruže. Kanađanin je čak izjavio da želi ozbiljnu vezu i da Selena bude majka njegove djece.

Ipak, sreća u raju nije dugo trajala. Selena je iskoristila priliku i dok su bili na odmoru na Sent Martinu, dokopala se njegovog telefona, gdje je pronašla gomilu inkriminišućih poruka upućenih Kendal Džener. Kako prenosi portal „HollywoodLife“, to je prelilo čašu i otkačila je Bibera, koji je tvrdio da je Kendal njom samo u prijateljskom odnosu. Selena se prošlog ljeta žestoko posvađala sa Kendal i njenom sestrom Kajli, koje pripadaju klanu Kardašijanovih. Tabloidi prenose da se Džastin nije mnogo potresao zbog raskida i da je u Parizu 30. septembra viđen u jednom restoranu kako večera upravo sa Kendal.

„Tako je to kada se lekcija nauči na teži način“, napisala je Selena na svom Tviter profilu, prije nego što je na Instagramu „otpratila“ sada već bivšeg dečka.
Na drugoj strani, izvori bliski Džastinu tvrde da je samo pitanje vremena kada će se Selena i Džastin pomiriti jer je ona „zavisna od njega“. Do tada ćemo uživati u Džastinovim čestim ispadima u javnosti...

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.