Holivudske dive sa naočarima za vid
Džulija Roberts

Uvijek lijepe

Holivudske dive sa naočarima za vid

Vjerovatno niste znali, ali brojne poznate dame imaju slab vid i moraju da nose naočare. Iako nisu najomiljeniji predmet među ljepšim polom, naočare za vid se vraćaju u modu, pa iz zato mnogi nose iako im nisu ni potrebne. Pogledajte koje poznate dame možemo povremeno vidjeti i sa naočarima za vid.

Kortni Koks Kortni Koks

Glumica Kortni Koks ima slab vid još od djetinjstva, pa je zato sa vremena na vrijeme možemo vidjeti kako nosi naočare. Bilo da se opredijeli za njih ili sočiva, njene prelijepe plave oči uvijek dođu do izražaja.

Demi MurDemi Mur

Demi Mur voli sve što vole mladi, pa je u posljednje vrijeme stalno možemo vidjeti u javnosti sa ovim vrlo trendi okvirima naočara. Da li su joj zaista potrebne ili je u pitanju samo moda nije ni bitno, jer Demi sa njima izgleda šik.

Džulija RobertsDžulija Roberts

Džulija nije imala loš vidi, ali je sa godinama počeo da joj slabi, pa se zato nerijetko opredjeljuje da u javnost izađe sa naočarima. A što da ne, kad joj ovako lijepo stoje.

Dženifer EnistonDženifer Eniston

Dženifer Aniston cijeli život nosi naočare za vid i obično koristi sočiva da bi bolje vidjela, ali je u posljednje vrijeme sve češće možemo vidjeti sa šik okvirima koji joj odlično stoje.

Keli Bruk Keli Bruk

Vjerovatno nikada ne biste rekli da Keli Bruk nosi naočare. Ova ljepotica se jednom prilikom pojavila na događaju sa naočarima za vid i cijelom svijetu otkrila svoju tajnu.

Dženifer GarnerDženifer Garner

Dženifer od malena nosi naočare, a izjavila je da je bila jako iskompleksirana zbog toga, jer ima veliku dioptriju. Sada se ipak češće opredjeljuje za sočiva, ali je ponekad možemo vidjeti i u ovakvom izdanju.

MadonaMadona

Madona je zbog godina morala da počne da nosi naočare, ali naravno, ona se uvijek opredjeljuje za one okvire koji su po posljednjoj modi.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.