Eva Mendes i Rajan Gosling otkrili ime ćerke
Eva Mendes i Rajan Gosling

Dugoočekivana bebica dobila ime

Eva Mendes i Rajan Gosling otkrili ime ćerke

Jedan od najlhepših holivudskih parova Eva Mendes i Rajan Gosling su nedavno dobili ćerkicu, ali do sada je bilo nepoznato ime male ljepotice.

Dugoočekivana bebica dobila je ime Esmeralda Amada Gosling. Ime je navodno dobila zbog filma "We Own the Night" u kome je Evin lik nosio ime Amada, prenosi portal "TMZ". Eva se porodila 12. septembra, a ponosni tata je jedva dočekao da ugleda svoju ćerku. Inače, Eva je svoju trudnoću skrivala vješto do sedmog mjeseca, a u javnosti i dalje nisu otkrili da će postati roditelji. Eva i Rajan se zabavljaju od 2011. godine, a upoznali su se na snimanju filma "The Place Beyonde the Pines", prenosi Dnevni avaz. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.