Rijani asistentkinja čisti seksi igračke
Rijana

Vjerovali ili ne

Rijani asistentkinja čisti seksi igračke

Ako su vam se neki prohtjevi poznatih ličnosti o kojima ste čitali ranije učinili bizarnim to nije ništa u poređenju sa onim što je Rijanina prijateljica Melisa Forde dužna da uradi kako bi pjevačica bila zadovoljna.

- Riri ima neke od najglupljih hirova na svijetu, pa tako njena lična asistentkinja mora da joj smota džoint ili čisti njene seksi igračke - otkrila je bliska Melisina prijateljica.
Da, dobro ste pročitali! Ali, to nije sve.

- Najgore što je dosad morala da obavi je da provjeri cijelu hotelsku sobu nakon što je Rijana u njoj provela jednu od razuzdanih večeri i da iz nje pokupi sve lične stvari prije nego što se pojavi sobna dostava. Kada kažem lične stvari ne mislim samo na njenu odjeću nego i na iskorišćene kondome i seks igračke. Njih je, naravno, morala da očisti prije nego što ih je vratila na mjesto - dodala je prijateljica.

Iako Rijana ruši mnoge tabue i otvoreno govori o seksu ili se slika u društvu striptizeta čini se da je ovaj put, ipak, pretjerala.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.