Ovako Katarina Radivojević uživa sa dečkom na Adi (FOTO)
Katarina Radivojević

Pogledajte

Ovako Katarina Radivojević uživa sa dečkom na Adi (FOTO)

Dok na Adi Bojani uživa kao nudista, na Adi Ciganliji je u kupaćem kostimu.

Za Katarinu Radivojević (35) ljeto izgleda još traje. Paparaco „Blica“ uslikao je glumicu s dečkom Ivanom Novčićem i s prijateljicom na Adi Ciganliji kako uživa u lijepom, jesenjem danu.

katarina1

- Svakodnevno treniram i trudim se, kad god mi to vrijeme kao i vremenske prilike napolju dozvole, da trening imam u prirodi. U posljednjih mjesec dana, pored časova joge i plesa na koje redovno idem, gotovo svakodnevno s prijateljima idem na Adu, gdje brzo hodamo. Ada ima odličnu stazu, lijepo je sređena i sve vrijeme smo pored vode, što takođe prija. A kada se ukaže prilika da je napolju baš toplo, zašto da se ne okupamo - rekla je Katarina za „Blic“, a prenosi 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.