Kejti Peri će potrošiti četiri miliona dolara za rođendansku žurku
Kejti Peri

Rođendan će slaviti u Egiptu

Kejti Peri će potrošiti četiri miliona dolara za rođendansku žurku

Kejti Peri je, inspirisana svojim spotom za pjesmu "Dark horse", odlučila da trideseti rođendan proslavi u Egiptu.

Anonimni izvor je otkrio da će pjevačica 60 članova porodice i bliskih prijatelja častiti nezaboravnim desetodnevnim odmorom u egipatskom hotelu sa pet zvjezdica.

"Ova žurka koštaće je oko četiri miliona dolara, a veći dio tog novca namijenjen je obezbjeđenju objekta i Kejtinih gostiju. Naime, zbog građanskih nemira na Bliskom Istoku, većina zvanica bila je zabrinuta za svoju bezbjednost, pa je Kejti odlučila da zatraži zaštitu od profesionalaca, unajmila je bivše članove američke mornarice, čuvenih ‘Foka’", navodi izvor blizak pjevačici.

On dodaje i da su među zvanicama Rijana i glumica Alison Vilijams, dok je Kejtin momak Diplo, sa kojim je više puta raskidala i mirila se, još uvijek "pod znakom pitanja".

(CdM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.