O‘Džej Simpson ima sidu?!
O‘Džej Simpson

Ispovijest transseksualke Jasmine Džejmison

O‘Džej Simpson ima sidu?!

Jasmina Džejmison, transseksualka i bivša prostitutka, tvrdi da je prenijela sidu O‘Džeju Simpsonu (67), bivšem profesionalnom igraču američkog fudbala i glumcu, koji služi kaznu zatvora od 33 godine zbog pljačke.

Jasmina tvrdi da je 2013. godine imala oralni seks sa Simpsonom u zatvoru u Nevadi i da mu je tada prenijela HIV, koji je tek kasnije otkrila da ima.
„Ja sam bila najbolja žena koju su zatvorenici mogli da imaju dok su iza rešetaka. Znala sam O‘Džeja odranije. Radila sam u vešeraju i svaki dan sam mu donosila čist veš. Često smo se družili i šalili. Jednog dana mi je rekao da imam velike grudi i pitao me je da li su to silikoni ili hormonske injekcije. Želio je da ih vidi i ja sam mu ih pokazala. Rekao mi je da je bolje da izađem i tog dana se ništa nije dogodilo između nas“, rekla je ona.

Do seksa je došlo tek poslije mjesec dana...
„Kada sam ponovo došla kod njega u ćeliju, počela sam da plešem i rekla sam mu da može da me zaustavi kad god hoće. Tada sam mu pružila oralni seks“, rekla je Jasmina za portal „Radaronline“.
Tek kasnije je ova transseksualka otkrila da ima HIV. Kako prenose američki tabloidi, za sada nema potvrde da je O‘Džej zaista zaražen HIV-om. Međutim, prije nekoliko mjeseci bilo je spekulacija da je njegovo zdravlje narušeno. „National enquirer“ je prenio da je O‘Džeju ostalo još nekoliko mjeseci života, pozivajući se na dobro obaviještene anonimne izvore.

O‘Džej će moći da podnese zahtjev za uslovnu slobodu tek 2017. Podsjećamo, on je dospio u žižu pažnje javnosti 1994, kada je optužen za ubistvo bivše supruge Nikol i njenog novog dečka Ronalda Godmana. Na suđenju je oslobođen, ali je uhapšen i osuđen 2008. na 33 godine robije zbog pljačke i kidnapovanja, piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.