Zorica: Evo odakle mi ova boja kose!
Zorica Brunclik

Najzad otkrila tajnu

Zorica: Evo odakle mi ova boja kose!

Pjevačica Zorica Brunclik otkrila je kako se odlučila za svoju rozu boju kose po kojoj je postala prepoznatljiva. Naime, Brunclikova je ispričala da je Kemiš htio da se razvede od nje kada je došla po njega na aerodrom, a ona je bila ofarbana u ljubičasto.

"Bilo je strašno", prokomentarisao je Kemiš ono što je vidio na aerodromu, ali je ta njena boja kose izazvala lavinu u medijima, pravu euforiju pa je tako dobila pet naslovih strana. Kemiš se poslije nekog vremena složio da to ne izgleda baš tako loše pa je otišao na aerodrom da kupi još farbe.

"U to vrijeme nije bilo ove boje da se kupi ovdje pa je Kemiš otišao na aerodrom da kupi farbu. Naručio je iz Švajcarske zalihu za dvije godine i oni su greškom poslali ovu boju koju sad imam", ispričala je Zorica u emisiji Život u trendu.

Pjevačica je podsjetila da je nedavno na jedan dan promijenila boju kose u plavo, ali su njeni fanovi jedva izdržali tu njenu promjenu.

"Periku sam stavila da bih bila plava i izgledala sam mlađa. Ali moji fanovi to nisu dobro podneli, čak je jedan napisao da će skočiti sa Brankovog mosta ako je stvarno ofarbala i promijenila boju kose", ispričala je pjevačica.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.