Nikol Kidman: Svakog mjeseca se nadam da sam trudna, ali nikako da se to desi!
Nikol Kidman

Želi još djece

Nikol Kidman: Svakog mjeseca se nadam da sam trudna, ali nikako da se to desi!

Holivudska glumica Nikol Kidman želi da rodi još jedno dijete. Iz braka sa Tomom Kruzom ima usvojenu djecu Konora i Izabelu, a sa Kitom Urbanom je dobila dvije ćerke.

"Svakog mjeseca se nadam da sam trudna, ali nikako da se to desi. Skakala bih od sreće kada bih opet zatrudnjela. Mada, svjesna sam da imam 47 godina i da vjerovatno neću opet moći da rodim", rekla je Nikol u intervjuu za jedan australijski radio.

Ipak, glumica je dodala i da je njena baka svoje posljednje dijete rodila kada je imala 49 godina, pa se zato i ona još nada da ima šanse da opet rodi.

"Luda sam za bebama i djecom. Nevjerovatni su", rekla je i kroz smijeh priznala da njen suprug Kit Urban (46) možda ipak neće, kao i ona, biti oduševljen ako bude morao opet da mijenja pelene.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.