Brena tjera Bobu da smrša 20 kilograma!
Brena i Boba

Pjevačica suprugu postavila ultimatum

Brena tjera Bobu da smrša 20 kilograma!

Bivši teniski as Slobodan Boba Živojinović toliko se ugojio da je na insistiranje supruge Lepe Brene morao da probuši kašiku i baci se na strogu dijetu. Kako „Alo!“ saznaje, folk zvijezda postavila je ultimatum svom suprugu da do Nove godine mora da smrša najmanje 20 kilograma.

- Opšte je poznato da je Boba izvrstan kuvar i veliki gurman koji svojim prijateljima gotovo svakodnevno sprema razne specijalitete, što je rezultiralo time da se ugojio preko svake mjere. S obzirom na to da Brena i te kako zbog svog zdravlja vodi računa o ishrani, ona je bukvalno odlučila da Bobinoj debljini stane na kraj tako što ga je uslovila da počne sa dijetom i vježbanjem i da do Nove godine mora da oslabi 20 kilograma, što je on shvatio ozbiljno - priča izvor blizak pjevačici.

- Bivši teniser se sa suprugom složio jer je i sam ukapirao da kilogrami nisu najbolji za njegovo zdravlje, pa je odmah posjetio nutricionistu, koji mu je odredio režim ishrane. Boba je morao mnogo toga da izbaci iz svog jelovnika, pa mu se sadašnja ishrana svela na ražani hleb, voće, povrće i ribu, a pored toga, svaki dan vježba i trči. Međutim, kako mu je supruga velika podrška, Boba sve lakše podnosi, a prve rezultate ćemo tek vidjeti - ispričao je dobro upućeni izvor.
Kako bi čuli komentar, redakcija portala Alo je pozvala Bobu i Lepu Brenu, ali do zaključenja ovog broja nisu dobili njihove izjave. Da li će Boba uspjeti da ispuni Brenina očekivanja i u novu godinu uđe lakši i mršaviji, ostaje da se vidi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.