Nikolija Jovanović: Mama je jedva čekala da me skine s vrata!
Vesna i Nikolija

Našalila se

Nikolija Jovanović: Mama je jedva čekala da me skine s vrata!

Nikolija Jovanović, pjevačica i ćerka Vesne Zmijanac, nedavno je snimila provokativan spot za pjesmu "Kako poslije mene" koji za kratko vrijeme na Jutjubu ima više od 700.000 pregleda. Ona je veoma zadovoljna reakcijama publike i otkrila je da je moderne ideje pokupila iz inostranstva, gdje je i živjela.

"Glupo je da kažem da sam moderna. To je jednostavno tako. Živjela sam dosta dugo u inostranstvu, gdje sam pokupila dosta ideja", rekla je pjevačica i dodala da je mama Vesna zadovoljna pjesmom i spotom.

"Mama je jedva čekala da me skine sa vrata, da ne mora da brine o meni. Rijetko stižemo da se viđamo. Ona nastupa vikendom, kao i ja pa stignemo da popijemo po kaficu", našalila se Nikolija, prenosi Stil portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.